Oude Waterleidingen Saneren.

Een goede waterleiding is van levensbelang voor alle huishoudens en bedrijven en daarom is het ook belangrijk dat als je dat gaat vervangen of laten onderhouden dat je er een vakman bij laat komen, die kan dan inspecteren wat de staat van jouw waterleiding is.

Als je in een oud pand woont of een oud pand gaat kopen (van voor 1945) dan is er misschien een kans dat er nog loden waterleidingen in je huis zitten, lood is erg ongezond en daarom heeft de raad voor de gezondsheidszorg besloten dat alle loden leidingen voor 2005 vervangen moesten worden, maar dat geld alleen voor het publieke gedeelte van de leiding, het private deel (wat dus in het pand nog aanwezig is) is jouw verantwoordelijkheid.

Laat uw waterleiding aanleggen door een professioneel installatiebedrijf

Je zult het net als iedereen weten dat water onze eerste levensbehoefte is, het is onmisbaar in ons dagelijks leven en daarom is het zo belangrijk dat de waterleidingen zorgvuldig worden geplaatst door iemand met de juiste vakkennis. Loodgieters Den Haag is een installatie bedrijf dat allerlei soorten waterleidingen aanlegt, van een simpel kraantje aan de buitenmuur tot complete installaties & renovatie, geen klus is te groot voor Loodgieters Den Haag.

Maar ook voor lekkende kranen of andere waterleiding problemen kun je altijd met ons contact opnemen voor een vrijblijvend advies en scherpe offerte.

Previous Post Previous Post
Newer Post Newer Post

Wij hebben alleen ervaren en gediplomeerde vakmensen in dienst. Onze bedrijfsauto’s zijn voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen. Dit stelt ons in staat om jou op een professionele manier van dienst te zijn om de problemen snel te verhelpen.

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wanneer je een professionele loodgieter zoekt ben je bij ons aan het juiste adres. Kleine of grote reparaties of een verstopte riolering, wij helpen je deskundig en klantgericht op weg.

wij zijn 24/7 bereikbaar

Volg ons ook op het sociale media

Bel Ons Direct